9 december j.l. heeft de Johan van Oldenbarnevelt Stichting een interview gegeven aan RTV NOORD radio. Dit interview gaat over de unieke planschade methode omtrent waardevermindering. Een formule waarmee de volledige waardedaling van huizen kan worden berekend. Middels eenopen brief aan de Commissaris van de Koning benadrukt de Johan van Oldenbarnevelt Stichting het belang van deskundige waardebepaling in Noord-Oost Groningen.

Hieronder treft u een uittreksel van het nieuwsbericht en een audio fragment van het interview.

Stichting kan volledige waardedaling huizen aardbevingsgebied berekenen

‘De Johan van Oldebarnevelt Stichting kan een methode ontwikkelen om de waardedaling van huizen in het aardbevingsgebied berekenen, zonder dat daar lange en kostbare procedures aan vooraf gaan.

In een open brief aan Commissaris van de Koning Max van den Berg biedt de stichting uit Dordrecht haar diensten aan. Bij de methode worden bijvoorbeeld ook verminderd woongenot door angst voor aardbevingen en verminderde verkoopmogelijkheden gebruikt….’

 

Lees het volledige artikel op RTV Noord >

Lees de volledige open brief aan de directie van de NAM en Minister Kamp

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *